کد خبر : 15594 تاریخ انتشار : ۷آذر ۱۴۰۳ ساعت 15:08
رئیس پارک علم و فناوری گیلان :

استارت آپ ها نیازهای بخش صنعت در گیلان را رفع کنند

استارت آپ ها نیازهای بخش صنعت در گیلان را رفع کنند

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه استارت آپ ها می توانند حلقه واسط بین حوزه های علمی و صنعتی شوند، گفت: باید فارغ التحصیلان دانشگاهی را جذب و هدایت کنیم تا بتوانند نیازهای بخش صنعت را در قالب استارت آپ رفع کنند.
به گزارش نیمرخ/ «امیر ملک پور» در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر ۴۲۰ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان گیلان فعالیت می کنند، گفت: ۲۵۰۰ نفر در این شرکت ها شاغل هستند.
وی ایده ها و طرح های وارد شده به پارک علم و فناوری استان را عمدتا مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست که در یک حوزه تخصص دارند و به دنبال کسب درآمد در حوزه تخصصی خودشان هستند و افزود: ایده هایی که وارد پارک می شوند دو جنبه فناوری و نوآوری دارند، یعنی یا باید مبتنی بر یک دستاورد تحقیقاتی باشند که قصد تجاری سازی و کسب درآمد و ایجاد اشتغال دارند و یا براساس یک نوآوری باشند و بتوانند ارزش افزوده ایجاد کنند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان، استارت آپ ها را از نوع نوآوری دانست و تصریح کرد: استارت آپ ها کسب و کارهای کوچک و متوسط هستند که می توانند حلقه واسط بین حوزه های علمی و صنعتی شوند و مشکلات صنایع را حل و یا با نوآوری، یک ارزش افزوده را به آن صنایع تزریق کنند.
ملک پور تاکید کرد: ایده های نوآورانه و فناورانه و دستاوردهای پژوهشی در هر حوزه که قابلیت ایجاد کسب و کار را داشته باشند و بتوانند بخشی از مشکل صنعت را حل کنند، می توانند به پارک مراجعه کنند؛ البته باید در قالب یک تیم با تخصص های مختلف باشند تا نیازهای حوزه مورد نظر را پوشش دهند.
وی تامین فضای استقرار، ارائه مشاوره های تخصصی در حوزه کسب و کار، بازاریابی و جذب سرمایه گذار و پرداخت تسهیلات را از جمله حمایت های پارک علم و فناوری از شرکت های دانش بنیان و نوآور دانست و خاطرنشان کرد:  تامین فضا جهت استقرار شرکت معمولا هزینه بر است و لذا پارک علم و فناوری فضای اولیه برای شروع کار را تامین می کند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه در کنار ثبت ایده های دانش بنیان، تجاری سازی و توسعه بازار را دنبال می کنیم، ادامه داد: هر فرد دارای دانش و دستاورد تحقیقاتی باید مالکیت آن را در اختیار داشته باشد لذا ایده ها قبل از افشا باید به صورت ثبت اختراع، عرضه شوند تا فرایند تجاری سازی امن تر و مطمئن تر باشد.
وی همچنین به روند ساخت دهکده دانش بنیان گیلان اشاره کرد و متذکر شد: فرایند احداث دهکده دانش بنیان گیلان از چند سال قبل آغاز شده و بخشی از مجوزها را اخذ کردیم و آماده سازی اراضی در حال انجام است. این دهکده فرایند رشد شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری را تکمیل می کند.
ملک پور با اشاره به محدودیت اراضی در گیلان و مشکل فناوران جهت تامین زمین، ادامه داد: شرکت های دانش بنیان بعد از رشد باید به دهکده بیایند و خودشان شرکت خودشان را تاسیس کنند.
وی دهکده دانش بنیان گیلان را یک دستاورد استانی برای کلیه فناوران دانست و عنوان کرد: پارک علم و فناوری حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت است لذا باید فارغ التحصیلان دانشگاهی را جذب و هدایت کنیم تا بتوانند نیازهای بخش صنعت را در قالب استارت آپ رفع کنند.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان از عضویت در اتحادیه دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی حاشیه دریای خزر خبر داد و بیان کرد: با پارک های علم و فناوری عضو این اتحادیه در ارتباط هستیم؛ پارک گیلان دبیرخانه دائمی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی نیز است.
ملک پور با بیان اینکه فعالیت های بین المللی مشترک در حوزه فناوری در حال شکل گیری است، اضافه کرد: عمده رویکرد این اتحادیه پژوهشی است، اما می خواهیم به سمت فناوری و فن بازار و انتقال فناوری برویم.

نظر شما
 
 
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید