مدیر کل بیمه سلامت گیلان گفت: دیابت و سرطان،دو بیماری خاص شایع در گیلان هستند و بیش از ۱۳ هزار بیمار دیابتی و بیش از 8 هزار بیمار سرطانی تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
به گزارش نیمرخ/ دکتر «محمود عاطف راد» ظهرامروز شنبه در نشستی خبری با خبرنگاران استان به مناسبت هفته بیمه سلامت گفت: شعار هفته بیمه سلامت امسال «بیمه سلامت همگانی، گامی به سوی تحقق عدالت اجتماعی» نام گرفته است.
وی با بیان این که در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد مردم از بیمه پایه برخوردار هستند، گفت: بیمه سلامت، خدمات پیش از درمان، درمان و پس از درمان را بر عهده دارد.
۴۲ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت گیلان
دکتر عاطف راد به تشکیل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج از آبان ماه سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تا قبل از آبان ۱۴۰۱، فقط 5 بیماری تحت پوشش بیمه سلامت بود، اما اکنون ۱۰۷ بیماری با بیش از ۴۲ هزار بیمار را تحت پوشش داریم.
اجرای برنامه پزشک خانواده برای ۸۴۲ هزار بیمه شده روستایی
وی در ادامه از اجرای برنامه پزشک خانواده برای ۸۴۲ هزار بیمه شده روستایی خبر داد و افزود: استقرار ۳۰۵ پزشک، ۲۵۰ ماما و ۲۶ دندانپزشک در ۱۷۷ مرکز خدمات جامع روستایی توسط دانشگاه و ویزیت ماهانه ۵۰ هزار نفر توسط پزشکان خانواده سطح یک روستایی و ارجاع ۴۵۰۰ نفر به سطح تخصصی ۲ از دیگر اقدامات بیمه سلامت استان است.
دیابت و سرطان، دو بیماری خاص شایع در گیلان
عاطف راد گفت: دیابت و سرطان، دو بیماری خاص شایع در گیلان هستند که بالاترین سهم بیماران خاص را در گیلان به خود اختصاص دادهاند و بیش از ۱۳ هزار و 900 بیمار دیابتی و بیش از ۸۸۰۰ بیمار سرطانی در گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
تفاهم نامه با سازمانهای مردم نهاد و بهزیستی
مدیر کل بیمه سلامت گیلان همچنین به موضوع مشارکتهای اجتماعی و خیرین سلامت و تفاهم نامه با سازمانهای مردم نهاد و بهزیستی برای ارائه ۵۹ خدمت توانبخشی جدید اشاره کرد و گفت: بیمه کردن ۱۸ هزار نفر از افراد بی بضاعت معرفی شده توسط مؤسسات خیریه و تفاهم نامه با وزارت کشور در مورد پوشش بیمهای رایگان در مناطق کم برخوردار از اقدامات مهم بیمه سلامت گیلان طی یک سال گذشته بوده است.
نسخه نویسی الکترونیکی در صد درصد مطبهای سرپایی

دکتر عاطف راد با اشاره به نسخه نویسی الکترونیکی در 100 درصد مطبهای سرپایی گفت: از طریق سامانههای الکترونیک سازمان بیمه سلامت اصالت سنجی داروها و تجهیزات پزشکی انجام میشود و از قاچاق جلوگیری میکند.
وی ادامه داد : قبل از حذف ارز ترجیحی، ماهانه ۱۲ میلیارد تومان به داروخانهها پرداختی داشتیم اما امروز این مبلغ به بیش از ۴۳ میلیارد تومان در ماه رسیده و سهم بیمه سلامت ۳.۵ برابر رشد داشته است.
فعال سازی نشان برای ۱۹۹۵ زوج نابارور گیلانی
دکترعاطف راد همچنین از فعال سازی نشان برای ۱۹۹۵ زوج نابارور استان در سامانه نسخه نویسی الکترونیک خبر داد و گفت: پوشش بیمهای ۶۳ قلم داروی مرتبط با درمان ناباروری، پوشش خدمات فوق تخصصی، پوشش بیمهای ۲۸ قلم تجهیزات پزشکی مرتبط با خدمات درمانی زوجین نابارور و همچنین پرداخت ۸.۳ میلیارد تومان هزینه درمان زوجهای نابارور ، جزو عملکرد بیمه سلامت گیلان طی یکسال گذشته بود و سبب شد این اداره کل در جشنواره شهید رجایی رتبه اول را کسب کند.
راهاندازی سامانه غیرحضوری شهروندی
وی افزود: راهاندازی سامانه غیرحضوری شهروندی برای مشاهده سوابق بیمهای و درمانی، اجرای اصالت سنجی داروها و تجهیزات از طریق ارتباطات سامانهای و اجرای طرح حذف ارز ترجیحی دارو به صورت سامانهای از دیگر اقدامات بیمه سلامت در حوزه خدمات الکترونیک است.
فعالیت شبانه روزی سامانه تلفنی ۱۶۶۶
این مسئول در خاتمه گفت: سامانه تلفنی ۱۶۶۶ به صورت شبانه روزی و ۳۳۹۹ در ساعات اداری از جمله راه های ارتباطی با بیمه سلامت گیلان است و علاقمندان با مراجعه به سامانه خدمات شهروندی با شماره گیری # ۱۶۶۶* می توانند از وضعیت پوشش بیمه ای خود در بیمه سلامت مطلع شوند.