کد خبر : 17887 تاریخ انتشار : ۳۰تیر ۱۴۰۴ ساعت 17:06
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان عنوان کرد

ارائه خدمات درمانی به ۲ میلیون بیمار در مراکز تأمین اجتماعی گیلان

✅ دریافت زیر میزی و ارجاع بیماران به بخش خصوصی، خط قرمز مدیریت درمان
ارائه خدمات درمانی به ۲ میلیون بیمار در مراکز تأمین اجتماعی گیلان

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان از آغاز ساخت بزرگترین درمانگاه فوق ‌تخصصی کشور در رشت خبر داد و گفت: سال گذشته 2 میلیون بیمار در مراکز تأمین اجتماعی گیلان از خدمات درمانی برخوردار شدند.
اختصاصی نیمرخ/ دکتر «فرید حبیبی رودسری» صبح امروز در نشستی خبری با خبرنگاران در سالن اجلاس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت به مناسبت هفته تأمین اجتماعی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی با پوشش ۴۸ میلیون نفر در کشور، نقش کلیدی در ارائه خدمات درمانی و بازنشستگی ایفا می‌کند و در گیلان نیز ۵۵ درصد جمعیت استان  خدمات تأمین اجتماعی قرار دارند.
دریافت زیر میزی و ارجاع بیماران به بخش خصوصی، خط قرمز مدیریت درمان
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با اشاره به سه محور اصلی فعالیت‌های مدیریت درمان  افزود: اولین محور پیگیری مطالبات طرف‌های قرارداد است که چالشی بزرگ برای سازمان بود، دومین محور مربوط به توسعه خدمات درمانی و آزمون‌های پیش رو در حوزه تخصصی است و سومین محور هم شامل پروژه‌های اجرایی و برنامه‌های آتی برای ارتقاء خدمات به بیمه‌شدگان می‌شود.

پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد
دکتر حبیبی با بیان اینکه تأمین اجتماعی در گیلان دارای دو بیمارستان (رسول اکرم رشت و شهید املاکی کومله)، دو پلی‌کلینیک شبانه‌روزی، یک مرکز مستقل دندانپزشکی و ۱۰ درمانگاه در شهرستان‌ها است، افزود: در سال ۱۴۰۳، نزدیک به دو میلیون بیمار به ‌صورت سرپایی از مراکز ملکی استان خدمات درمانی دریافت کردند و دریافت زیر میزی و ارجاع بیماران به بخش خصوصی، خط قرمز ما است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان از پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات مراکز طرف قرارداد خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر و تلاش تیم مدیریتی استان و ستاد مرکزی ، تاکنون بدهی بیمارستان‌ها، پزشکان، دندانپزشکان و داروخانه‌های طرف قرارداد تا پایان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده است.
جذب ۵۰ پزشک متخصص و عمومی طی ۶ ماه گذشته
دکتر حبیبی با اشاره به جذب ۵۰ پزشک متخصص و عمومی طی ۶ ماه گذشته افزود: این امر سبب کاهش چشمگیر زمان انتظار بیماران برای عمل‌های جراحی و دریافت خدمات تخصصی در استان شده است.
وی گفت: از جمله تخصص‌های جذب شده می‌توان به متخصص زنان و زایمان، داخلی، اورولوژی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، رادیولوژی و عفونی اشاره کرد.

آغاز ساخت بزرگترین درمانگاه فوق ‌تخصصی کشور در رشت
دکتر حبیبی همچنین از آغاز عملیات ساخت بزرگترین درمانگاه فوق‌ تخصصی کشور با زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع در بیمارستان حضرت رسول اکرم رشت خبر داد و گفت: این درمانگاه با طراحی مدرن و تجمیع بخش‌های تخصصی و فوق‌ تخصصی، از اردیبهشت ماه آغاز شده و ظرف ۲۴ ماه به بهره ‌برداری خواهد رسید.
به گفته وی، با بهره‌برداری از این درمانگاه، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت و بخشی از درمانگاه‌های موجود نیز تخلیه شده و سبب ارتقای خدمات بیمارستانی می‌شود.

فعالیت 1300 پزشک متخصص و عمومی در مراکز درمانی تامین اجتماعی 
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در ادامه با اشاره  به ارائه آمار عملکرد درمان مستقیم بیان کرد: در حال حاضر ۱۳۰۰ پزشک متخصص و عمومی در مراکز درمانی تامین اجتماعی گیلان فعالیت دارند؛ در سال گذشته نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در مراکز ملکی تامین اجتماعی انجام شد و ۱۷۵۵ بیمار بستری شدند؛همچنین ۹۷۳۱ عمل جراحی در دو بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت و شهید املاکی لنگرود صورت گرفت که ضریب اشغال تخت در بیمارستان حضرت رسول اکرم ۸۲ درصد و در بیمارستان شهید املاکی حدود ۴۲ درصد بوده است.
دکتر حبیبی همچنین از پیگیری‌های مستمر برای راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی و گسترش تعداد تخت‌های بیمارستانی خبر داد و گفت: با اجرای این دو پروژه، مجموع تخت‌های درمانی ما به ۲۵۶ تخت افزایش خواهد یافت.

دریافت مجوز جذب ۱۸۲ نیرو در سال جاری 
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی به دلیل بازنشستگی، از جذب نیرو از طریق آزمون سراسری در آینده نزدیک خبر داد و افزود: و مجوز جذب ۱۸۲ نیرو برای سال جاری دریافت شده ، همچنین برای جبران کمبود نیرو در کوتاه‌ مدت نیز از ظرفیت بازنشستگان با قراردادهای ۶۴ ساعته استفاده کرده‌ایم.
انجام طرح‌های غربالگری رایگان در همه مراکز ملکی تأمین اجتماعی 
دکتر حبیبی افزود: از آن جایی که گیلان استانی سالمند بوده (14 درصد جمعیت گیلان بالای 60 سال سن دارند) و با نرخ بالای ابتلا به سرطان مواجه است، طرح‌های غربالگری دیابت، فشار خون، سرطان پستان و روده بزرگ به صورت رایگان برای گروه‌های هدف انجام می شود و تاکنون در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان بیش از ۹۴ هزار پرونده فشار خون، ۶۲ هزار پرونده دیابت و ۲۸ هزار پرونده بیماری‌های قلبی تشکیل شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در خاتمه با قدردانی از همراهی رسانه‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی همکارانش در مراکز درمانی گفت: در سه ‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۳، گیلان در ارزیابی عملکرد درمانی سازمان تأمین اجتماعی، رتبه نخست کشوری را کسب کرد که این موفقیت مرهون تلاش‌های تیمی، مدیریت یکپارچه و روحیه جهادی همکاران در سراسر استان است.

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آخرین اخبار
اخبار پر بازدید